Weetjes boek 1

Weetjes boek 1

Je zal maar verliefd

moeten worden

Weetjes over het allereerste boek dat ik heb uitgegeven.

 1. Die schommelstoel stond inderdaad voor een meubelwinkel naast mijn school. Iedere dag fietste ik er met een vriendin langs en we hebben een keer, tijdens een tussenuur, op gezeten.
 2. Whine Up vond ik een supergaaf nummer. Stiekem nog steeds een beetje! 😉 Zelf probeer ik ook het voorstukje wel eens te zingen, maar het is denk ik beter dat dit iets blijft voor onder de douche en niet voor in het openbaar.
 3. Zelf heb ik op basketbal gezeten, ik denk een jaar of twee/drie. Zover ik me kan herinneren, had ik inderdaad twee dagen in de week training en op zaterdag altijd een wedstrijd. Samen met een vriendin uit het team fietsten we naar de zaal.
 4. In de buurt van mijn middelbare school was een grasveld, waar ik soms te vinden was in een tussenuur. Daar konden we inderdaad muziek luisteren en kletsen. Natuurlijk was ik ik vaak genoeg in mijn tussenuur huiswerk aan het maken, haha!
 5. Als het kon, hadden we buiten gym. Dit was een kleine vijf minuten fietsen van mijn middelbare school bij een plaatselijke korfbalvereniging.
 6. Ashley vraagt haar vader een film op te nemen en dat is iets wat mijn vader en ik altijd deden. Het is wel een beetje uit de hand gelopen. We hadden op een gegeven moment zoveel films opgenomen, dat we begonnen met een filmadministratie. De films brandden we op dvd’s waardoor we nu zo’n zevenhonderd films thuis hebben.
 7. Ashley haar ouders zeggen dat ze niet zo lang in bed moest blijven liggen, omdat ze dan niets meer aan haar dag zou hebben. Dit was een opmerking dat mijn ouders vroeger ook maakten. Toentertijd vond ik dat enorm vervelend, maar uiteindelijk – dat is altijd achteraf – ben ik er wel blij mee. Niet dat ik structureel tot elf uur in bed bleef liggen, want ik werkte ook regelmatig in het weekend. Nu kan ik helaas niet meer uitslapen 😉 Uiterlijk 9.00.
 8. 6-4-2008 begonnen
  11-5-2008 af (op papier)
  9-6-2008 af (op pc)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *